logo Rolgordijnen Bestellenkorting
Winkelwagentje
0 artikelen
Home | Rolgordijnen | Twin rolgordijnen | Dakraam rolgordijnen | Accessoires | Bestelinformatie | Contact

Selecteer transparantie

Transparant

Half-transparant

Ondoorzichtig

Verduisterend

Waarom kiezen voor rolgordijnenbestellen.nl?

  • 100% nederlands maatwerk
  • 5 jaar garantie
  • Zeer ruime keuze in kleuren
  • Snelle levering
  • Gratis kleurstalen aanvragen
  • 25% internet korting!

Zwarte rolgordijnen

Van zwart wordt vaak gezegd dat het de donkerste kleur is die er bestaat. Natuurkundig klopt dit niet, maar de meeste mensen ervaren zwart wel als een kleur. Pikzwart, inktzwart, roetzwart zijn allemaal termen die de uitstraling van deze ‘kleur’ goed weergeven. Toegepast in het juiste interieur kunnen zwarte rolgordijnen een bijzonder fraaie uitstraling genereren.

Van zwart via antraciet naar vele tinten grijs, in onze collectie rolgordijnstoffen vind je zeker een passende kleur die jouw interieur de gewenste uitstraling geeft. Ultramodern of bijzonder chique zijn onze nieuwe hoogglans chromen of geborstelde metalen designsteunen en metalen bedieningsketting.

 
 

Bestel je zwarte rolgordijnen precies zoals jij dat wilt.
Met de ruime keuze in bedieningssystemen en onderlat afwerkingen stel je je rolgordijn helemaal naar eigen wens samen.

Vind je het moeilijk om vanaf het scherm de juiste zwarte stof te bestellen?
Vraag dan eerst gratis stalen aan. Bepaal vervolgens de juiste kleur en bestel deze online.


Kies de stof die bij de ruimte past

Wij bieden je rolgordijnen in hoogwaardige zwarte stoffen. Veel stoffen zijn ook geschikt als lichtdoorlatende schermen en verduisterende rolschermen. Voor slaapkamers adviseren we verduisterende rolgordijnen, tenminste als je het fijn vindt om in een donkere kamer te slapen. Voor bijvoorbeeld ramen waar geen direct zonlicht op schijnt kun je kiezen voor tussen verschillende transparante of half-transparante stoffen.

Privacy in je eigen huis

Voor inkijkwering zijn onze zwarte rolgordijnen ideaal. En dat is wel zo prettig. De donkere stoffen die 'ondoorzichtig' en 'verduisterend' zijn blokkeren volledig het zicht van buitenaf. Wanneer de gordijnen in het kozijn zijn gemonteerd heb je aan beide kanten van de stof maar nog. 12 mm speling. Als je het systeem op het kozijn monteert is het bij een volledig neergelaten rolgordijn niet mogelijk om naar binnen te kijken.

Temperatuur regelen met rolgordijnen

In de winter zijn zwarte rolgordijnen ideaal. Aan de buitenzijde isoleren ze de koudere lucht die vanaf de ramen komen en wanneer de zon op de stof schijnt neemt deze de warmte van de zonnestralen op en geven deze in het interieur af. En juist in de zomer verkoelt de schaduwwerking van het zwarte materiaal meer dan dat het warmte oplevert. Zo bespaar je altijd mooi op de energiekosten!

Alleen op maat gemaakt

Bij rolgordijnenbestellen.nl maken we alle rolgordijnen volgens de maten en specificaties die je in het bestelproces op geeft. We korten geen standaard maten in, maar fabriceren elk rolgordijn volledig op maat. Hierdoor heb je een gegarandeerd kwalitatieve nederlands raamdecoratie die jarenlang meegaat.

Rolgordijnenbestellen.nl
Kempersweg 5
7156 RB Beltrum
tel.: 0547-820301
info@rolgordijnenbestellen.nl

 

Delen:

facebook twitter linkedin
In deze webshop betaal je veilig met je eigen bank.
banken
© rolgordijnenbestellen.nl 2024
Webdesign: Axivorm